Tel: +373 68-900-343 | e-mail: whshalo.md@gmail.com

Usi

Protectie Fonica – un avantaj pentru sanatatea Dumneavoastra

O protectie eficienta la zgomot nu mai este azi o cerinta a confortului, ci este obligatorie pentru sanatatea dumneavoastra. Ferestrele produse de catre Montplast au protectie fonica pana la 49dB.

Impermeabilitate

Ferestrele si sistemele de usi produse de catre Montplast sunt realizate prin sudura termica care asigura o resistenta mult mai buna si etanseitate la colturi si nu exista posibilitatea ca din cauza dilatarilor si contractarilor imbinarea la colturi sa fie afectata.

Protectie Antiefractie

Vreti sa va simtiti bine in propriul camin? Atunci nu va lasati la voia intamplarii. Urmati proverbul "paza buna trece primejdia rea" si apreciati tipurile de ferestre ce va asigura protectia contra spargerilor. Deoarece jumatate din spargatori nu intra pe usa , ci pe fereastra. Aproape toate ferestre si usi produse de catre Montplast au inchidere multipunct - o bariera de siguranta impotriva intrusilor nedoriti..

Rezistenta UV

Policlorura de vinil sau prescurtat PVC este un polimer creat din etilena (un produs derivat din petrol) si clorura (un derivat al sarii).Pentru a putea fi utilizat la scara industriala, profilele PVC TeraPlast produse de catre Montplast sunt aditivate cu diferite microingrediente, printre care stabilizatorii UV.

Durabilitate

Amestecul de PVC utilizat precum si calitatea prelucrarii acestuia permit realizarea de ferestre cu o durata de viata estimata la 50 de ani.PVC-ul rigid este un material durabil care rezista foarte bine in atmosfere agresive (climat marin sau urban-industrial).Ferestrele TeraPlast produse de catre Montplast sunt rezistente la toate influentele mediului.

Rezistenta la Foc

Clasa de rezistenta la foc a profilelor TeraPlast produse de catre Montplast este C2 (cu autostingere).PVC are o buna rezistenta la foc deoarece contine clor. Temperatura ceruta pentru ca PVC sa ia foc este cu mult mai mare de 150oC decat cea ceruta pentru lemn. Odata aprinse profilelor PVC se sting singure.

Intretinere Usoara

Ferestrele termopan cu tamplarie PVC TeraPlast produse de catre Montplast sunt investitia ideala deoarece elimina definitiv lucrarile costisitoare de intretinere si vopsire periodica: ele nu necesita decat o simpla stergere cu orice detergent casnic; utilizarea agentilor abrazivi nu este recomandata.

Constructie Avansata

La profilelor din PVC produse de catre Montplast imbinarea la colturi se realizeaza prin termosudura care asigura etanseitatea la apa, impiedica patrunderea aerului si confera rezistenta mare ferestrei.

Posibilitati Multiple de Design

Conceptia acestui profil da posibilitati multiple de productie a celor mai variate tipuri de ferestre. Adaptat la un sistem logic se pot pune la dispozitie profile corespunzatoare pentru rame, cercevele si profile speciale. Orice detaliu tehnic poate fi proiectat si executat individual si profesional. Pe langa ferestre si usi cu o singura deschidere sunt posibile si combinatii de ferestre si usi cu mai multe deschideri, culisante, batante sau rulante.

Contacte

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +373 68-900-343
  022 48-64-04
 Chisinau, str. Miron Costin 17/2 of. Nr.1

Harta

WHSHALO.MD

Noutati

27
Feb2018

De ce se aburesc geamurile...

Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari la care vor raspuns imediat si satisfacator utilizatorii ferestrelor cu...

27
Feb2018

FERESTRE SI SISTEME DIN PVC:...

Ferestrele reprezinta o investitie de lunga durata si tocmai din acest motiv este bine sa achizitionam produse de...

27
Feb2018

Geamul Low-e. Intrebari si raspunsuri

Low-e inseamna "low emisivity" adica emisie scazuta de caldura prin radiatie in traducere "mot-a-mot". Adica, pe una...

27
Feb2018

De ce sa alegem PVC...

Cel mai eficient mod de reducere a pierderilor de caldura il reprezinta montarea de tamplarie din PVC...

27
Feb2018

Alege eficient pachetul PVC

In timp ce zilele friguroase de iarna iti dau batai de cap cu incalzirea locuintei, noptile fierbinti...

27
Feb2018

Diferentele dintre termopanele ieftine si...

La prima vedere, toate termopanele sunt la fel. Diferentele de pret dintre diferite marci de tamplarie apar...

27
Feb2018

Sfaturi pentru montarea ferestrelor

Între caracteristicile esenţiale de care este bine să ţinem cont când ne alegem fereastra se numără tipul...

27
Feb2018

Avantajele si necesitatea sticlei securizate

Cu un design captivant, sunt esențiale în orice concept arhitectural bazat pe îmbinarea sticlei, pentru a ajuta...

Top Produse