Tel: +373 68-900-343 | e-mail: whshalo.md@gmail.com

Avantajele si necesitatea sticlei securizate

Cu un design captivant, sunt esențiale în orice concept arhitectural bazat pe îmbinarea sticlei, pentru a ajuta la ridicarea unei cladiri inundate de lumină. Funcționalitate remarcabilă în fiecare detaliu. WHSHALO oferă accesorii sofisticate pentru sticlă, pentru o simbioză perfectă între funcționalitate și design. O gamă foarte diversificată, care permite realizarea oricarui tip de construcție imaginabilă din sticlă securizată. Și toate acestea prin îmbinarea rafinamentului tehnic și a eleganței designului.

De ce sa alegem PVC si nu aluminiu!

Cel mai eficient mod de reducere a pierderilor de caldura il reprezinta montarea de tamplarie din PVC sau din aluminiu echipata cu geam "termopan" sau "tripan". Ce ii sperie pe oameni este ca acest tip de interventie este de ambele parti costisitoare. Pe de alta parte insa, prin instalarea de ferestre de calitate, veti reduce pierderile de caldura cu 30%, iar acest lucru este foarte important.

Sfaturi pentru montarea ferestrelor

Între caracteristicile esenţiale de care este bine să ţinem cont când ne alegem fereastra se numără tipul de tâmplărie (lemn stratificat, aluminiu sau PVC), durabilitatea şi sustenabilitatea, gradul de izolare termică şi fonică, designul, securitatea şi manevrabilitatea, serviciile şi garanţia, precum şi dotările suplimentare.

Geamul Low-e. Intrebari si raspunsuri

Low-e inseamna "low emisivity" adica emisie scazuta de caldura prin radiatie in traducere "mot-a-mot". Adica, pe una din fetele unei foi de sticla este depus un strat de argint. Este vorba de o depunere de particule foarte fine, depunere care se face chiar cand geamul este in stare aproape topita sau ulterior prin depunere in vid. Asta inseamna ca stratul metalic devine parte componenta a geamului termopan. Dar ce se intampla, se mai vede prin el? Da. Pentru ca particulele sunt atat de fine incat nu opresc radiatia in spectrul vizibil, ci pe cea in spectrul infrarosu, si anume caldura.

FERESTRE SI SISTEME DIN PVC: 6 AVANTAJE PRACTICE

Ferestrele reprezinta o investitie de lunga durata si tocmai din acest motiv este bine sa achizitionam produse de calitate, de care sa fim multumiti o perioada cat mai lunga de timp. Un geam termopan calitativ superior se distinge indeosebi prin performate tehnice exceptionale, dar si printr-o estetica deosebita. Va prezentam 6 avantaje ale ferestrelor din termopan :

Alege eficient pachetul PVC

In timp ce zilele friguroase de iarna iti dau batai de cap cu incalzirea locuintei, noptile fierbinti de vara iti provoaca atat insomnia cat si cresterea facturilor la energie, datorita utilizarii aerului conditionat, ca sa nu mai vorbim de zgomotul orasului care nu te lasa sa dormi aproape niciodata.

De ce se aburesc geamurile mele?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari la care vor raspuns imediat si satisfacator utilizatorii ferestrelor cu geam termopan. Condensul este un fenomen ce ia nastere datorita umiditatii crescute a aerului si care se depune pe zonele cele mai reci dintr-o incapere.

Contacte

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +373 68-900-343
  022 48-64-04
 Chisinau, str. Miron Costin 17/2 of. Nr.1

Harta

WHSHALO.MD

Noutati

27
Feb2018

De ce se aburesc geamurile...

Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari la care vor raspuns imediat si satisfacator utilizatorii ferestrelor cu...

27
Feb2018

FERESTRE SI SISTEME DIN PVC:...

Ferestrele reprezinta o investitie de lunga durata si tocmai din acest motiv este bine sa achizitionam produse de...

27
Feb2018

Geamul Low-e. Intrebari si raspunsuri

Low-e inseamna "low emisivity" adica emisie scazuta de caldura prin radiatie in traducere "mot-a-mot". Adica, pe una...

27
Feb2018

De ce sa alegem PVC...

Cel mai eficient mod de reducere a pierderilor de caldura il reprezinta montarea de tamplarie din PVC...

27
Feb2018

Alege eficient pachetul PVC

In timp ce zilele friguroase de iarna iti dau batai de cap cu incalzirea locuintei, noptile fierbinti...

27
Feb2018

Diferentele dintre termopanele ieftine si...

La prima vedere, toate termopanele sunt la fel. Diferentele de pret dintre diferite marci de tamplarie apar...

27
Feb2018

Sfaturi pentru montarea ferestrelor

Între caracteristicile esenţiale de care este bine să ţinem cont când ne alegem fereastra se numără tipul...

27
Feb2018

Avantajele si necesitatea sticlei securizate

Cu un design captivant, sunt esențiale în orice concept arhitectural bazat pe îmbinarea sticlei, pentru a ajuta...

Top Produse